Ваш браузер не поддерживается
ru ro
Catalog Produse
Поиск
Oxana

Consultare gratuita

060427555
Lu- Vi 10:00 - 18:00
Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Inregistrare
Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Intră
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Ați uitat parola?
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

EPILARE, FOTOEPILARE ȘI ELECTROPILARE

Deoarece industria frumuseții nu stă pe loc, una dintre cele mai actuale subiecte rămâne a fi aspectul pielii netede, catifelate, fără fire de păr nedorite atît pentru femei cât și pentru barbați.

În prezent sunt nenumărate metode de a scăpa de părul nedorit.

Unele sunt mai convenabile, altele mai puțin, dar oferă rezultate de durată.

Unele necesită o investiție atât în ​​timp, cât și în bani, în timp ce altele sunt mai accesibile, dar necesită întreținere periodică.

Nu există o „baghetă magică printr-o singură atingere” să îndepărteze părul nedorit, dar asta nu înseamnă că anumite soluții nu sunt mai promițătoare decât altele!

Aici am dori să prezentăm avantajele și dezavantajele dintre cele mai populare soluții de îndepărtare a părului: epilare cu ceară, fotoepilare și electropilare.

Epilarea cu ceară: simplă, eficientă și ieftină

Este una dintre cele mai antice metode. Fie că este caldă sau fierbinte, epilarea cu ceară este într-adevăr o metodă eficientă de epilare. Și din moment ce părul este smuls, rezultatele sunt instantanee. Ceea ce rămâne de văzut este dacă sunteți pregătit să tolerați periodic disconfortul pe care îl presupune un astfel de proces...

Ceara fierbinte este folosită fără benzi și este excelentă pentru tratarea zonelor axilelor și bikinilor. Nu este recomandat, însă, celor care suferă de probleme cu circulația sângelui. Ceara caldă este cea mai versatilă și, ca atare, cea mai des folosită de cosmeticiene. Într-adevăr, poate fi folosită pentru tratarea tuturor părților corpului și a feței.

După cum știți, ceara nu vă oferă rezultate permanente. Cel puțin o dată pe lună va trebui să vă fixați întâlnire la cosmetician. Ca bonus, totuși, epilarea frecventă cu ceară va tinde să facă părul mai moale și mai fin în timp.

Fotoepilarea, cel mai bun dintre metode?

Pentru cei cărora le place simplitatea epilarii cu ceară, dar ar dori mai degrabă să evite aceeași procedură să li se facă din nou și din nou, fotoepilarea poate părea o propunere promițătoare și mai ales prin intermediul tehnologiei APILUX de ultimă generație.

Fotoepilarea (laserul sau IPL) oferă reducerea progresivă și permanentă a părului (până la 80%). Această tehnică este ideală pentru tratarea unor zone mari ale corpului, cum ar fi spatele și picioarele. Și deși promite rezultate rapide și de durată, nu este lipsită de dezavantaje. Deoarece eficacitatea tratamentului este legată de prezența pigmentului în păr, fotoepilarea este nepotrivit pentru părul mai palid, cum ar fi cel alb, blond sau roșietic. Părul castaniu va fi în cel mai bun caz slăbit. De asemenea, rețineți că aceeași logică se aplică și pielii, deoarece fotonii de lumină nu fac discriminări între pigmentul pielii sau al părului. Prin urmare, persoanele mai întunecate ar trebui să evite fotoepilarea pentru a evita riscurile de arsuri.

Fotoepilarea oferă astfel o valoare excelentă pentru persoanele cu pielea palidă și părul închis la culoare și este excelentă pentru tratarea unor suprafețe mari. Reversul este că nu este recomandat pentru lucrări de precizie, în special pe față (de exemplu, sprâncene, buza superioară). Dar cei care nu sunt preocupați de aceste limitări vor descoperi că fotoepilarea este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață astăzi.

Electroepilarea: Lentă, constantă și definitivă!

Să presupunem că nu vrem pur și simplu să reducem creșterea părului, ci să-l eliminăm complet și definitiv. Și atunci?

Cu ceară am avut o soluție temporară, iar cu fotoepilare, o metodă de reducere, însă nu permanentă.

Electroepilarea este singura tehnică completă și definitivă de îndepărtare a părului de pe piață, care urmărește să perturbe creșterea părului de la sursă. Pentru a atinge acest obiectiv, tehnicianul introduce o sondă în folicul și aplică un curent ultrarapid adaptat tipului de păr și zonei tratate. Curentul generează căldura care distruge celulele germinative responsabile de creșterea părului.

Compania Dectro din Canada, a dezvoltat cea mai avansată tehnologie în electroepilare, lansând pe piața mondială dispozitivul Apilus xCell.

Prin valorificarea puterii radiofrecvenței de 27,12 MHz, xCell promite performanțe remarcabile și confort incomparabil. Ultimul în îndepărtarea părului, dacă putem spune așa!

Electroepilarea este o tehnică extrem de versatilă. Eficientă pentru toate tipurile de păr sau piele, poate fi folosită și pe toate zonele corpului fără restricții. Cu toate acestea, este necesăr să vă înarmați cu răbdare și disciplină, deoarece poate fi un proces mai implicat. Dar în măsura în care tratăm fiecare firișor de păr individual, suntem asigurați de obținerea unui rezultat cu adevărat definitiv !

Unul pentru toți și toți pentru unul!

Am început cu presupunerea că nu există o soluție perfectă pentru îndepărtarea părului. Cu toate acestea, acest lucru este adevărat numai dacă luăm în considerare fiecare tratament pe cont propriu. De fapt, luate împreună, punctele forte și punctele slabe se echilibrează unul pe celălalt în mod admirabil.

Într-adevăr, combinarea tehnologiilor APILUS și APILUX înseamnă că puteți obține viteza fotoepilării și precizia electroepilării, de exemplu.

Trei opțiuni, un singur obiectiv

Indiferent dacă sunt utilizate separat sau împreună, epilarea cu ceară, fotoepilarea și electroepilarea sunt toate opțiunile care merită să încercați, în dependență de nevoile dvs., caracteristicile individuale ale pielii și firelor de păr, nu în ultimul rând de nivelul implicării în astfel de proces. Dar cu siguranță putem afirma că, odată ce vă aflați în mâinile unui profesionist, pur și simplu nu puteți da greș cu niciuna dintre acestea metode!

 

Articol preluat, tradus și redactat de pe https://blog.dectro.ca/

Recomandăm
APILUS este marca NR. 1 care garantează îndepărtarea părului definitivă și delicată! SOLUȚIA COMPLETĂ PENTRU PROFESIONIȘTI! Apilus
Код: 01-0123
0 lei
APILUS este marca NR. 1  care garantează îndepărtarea părului definitivă și delicată! Tehnologia de a treia generație care și-a dovedit
Код: 01-0111
0 lei